Max Mobile travel adapter WP-3UT bijeli univerzalni putni adapter

Max Mobile travel adapter WP-3UT bijeli univerzalni putni adapter

Cijena:7,30 €
Šifra:502274
Jamstvo:24 mjeseca


Podaci vezani uz aktikle prezentirani su u dobroj namjeri. Microteam d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklia. Za eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na info@microteam.hr.

OPIS

Putni adapter koji je kompatibilan s preko 150 zemalja diljem svijeta pruža praktično rješenje za putovanje jer vam omogućava da koristite svoje električne uređaje u različitim dijelovima svijeta bez brige o kompatibilnosti. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog adaptera:

Kompatibilnost s preko 150 zemalja: Ovaj putni adapter je dizajniran da podržava različite vrste utičnica koje se koriste u više od 150 zemalja širom svijeta. To znači da ga možete koristiti bez obzira gdje putujete.

Jakost električne struje: Ovaj adapter podržava električnu struju od 10A, što je dovoljno za većinu električnih uređaja kao što su punjači, računari, telefoni, i slično. Također, podržava napon od 110 - 250 V, što pokriva većinu svjetskih električnih sistema.

Četiri priključka: Ovaj adapter dolazi s četiri različita priključka, omogućavajući vam da priključite svoje uređaje bez obzira na to kakav tip utičnice koristi određena zemlja. Priključci uključuju IT (Italija), UK (Velika Britanija), US (Sjedinjene Američke Države), AU (Australija), i EU (Europska unija).