PS5 HD kamera

PS5 HD kamera

Cijena:60,92 €
Šifra:227089


Podaci vezani uz aktikle prezentirani su u dobroj namjeri. Microteam d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklia. Za eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na info@microteam.hr.

OPIS

HD kamera

Stavite se u središte igre koju dijelite uz HD kameru za PS5™.

Personalizirajte dijeljenje svoje igre

Uz dva objektiva za snimke razlučivosti 1080p i ugrađenim stalkom, HD kamera besprijekorno funkcionira s alatima za uklanjanje pozadine na konzoli PS5 kako biste bili u središtu pozornosti.

Snimite neponovljive trenutke

Snimke razlučivosti 1080p

Snimite se u čistoj i punoj HD razlučivosti uz dva širokokutna objektiva kamere dok proživljavate najlegendarnije trenutke u igri. Brzo stvorite snimku ili emitirajte sebe i svoju igru uz gumb stvori na svom bežičnom upravljaču DualSense™1.

Ugrađeni stalak

Snimite savršenu fotografiju uz ugrađeni prilagodljivi stalak HD kamere. Njegov kompaktni dizajn omogućuje vam da ga na siguran način postavite iznad ili ispod televizora te da prilagodite kut koji odgovara vašim postavkama.

Alati za uklanjanje pozadine

Budite u središtu pozornosti u svojim produkcijama uz pomoć ugrađenih alata za uklanjanje pozadine na konzoli PlayStation®5.
Uz HD kameru dodajte se videozapisima igre prilikom emitiranja u načinu „slika u slici“, uz mogućnost obrezivanja ili potpunog uklanjanja pozadine uz pomoć zelenog zaslona.