LG snimač DVD RW GH24NSD1 24x SATA crni

LG snimač DVD RW GH24NSD1 24x SATA crni

Cijena:16,97 €
Šifra:186123


Podaci vezani uz aktikle prezentirani su u dobroj namjeri. Microteam d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklia. Za eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na info@microteam.hr.

OPIS

HLDS GH24NSD5 je unutarnji DVD pisac s visokim performansama, idealan za brzo zapisivanje i čitanje optičkih diskova.

Ovaj uređaj podržava različite formate diskova i karakterizira ga napredna tehnologija Silent Play koja smanjuje buku tijekom reprodukcije automatskim prilagođavanjem brzine reprodukcije za optimalne performanse. Također, ovaj pisac podržava M-DISC tehnologiju za izuzetnu zaštitu podataka putem patentirane površine za zapisivanje, stvarajući trajne zapise. S brzinom zapisivanja od 24x, ovaj uređaj omogućava brzo i učinkovito pisanje diskova. Izuzetna kompatibilnost s različitim medijima i kompaktni dizajn čine ovaj uređaj odličnim izborom za vaše potrebe pisanja i čitanja optičkih diskova.

- Brza brzina zapisivanja od 24x.
- M-DISC podrška za trajnu zaštitu podataka.
- Silent Play tehnologija za smanjenje buke pri reprodukciji.
- Podrška za različite formate optičkih medija.
- Horizontalno/vertikalno montiranje.
- Sučelje: Serial ATA.
- Kompatibilan s Windows 10 operativnim sustavom.

Ovaj uređaj je praktičan, pouzdan i pogodan za različite optičke potrebe i odličan je izbor za korisnike koji zahtijevaju brzo i učinkovito pisanje i čitanje optičkih diskova.