Qubino Z-Wave Flush 1D relej Upravljanje i automatizacija ograda, garažnih te ogradnih vrata

Qubino Z-Wave Flush 1D relej Upravljanje i automatizacija ograda, garažnih te ogradnih vrata

Cijena:64,90 €
Šifra:134164


Podaci vezani uz aktikle prezentirani su u dobroj namjeri. Microteam d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklia. Za eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na info@microteam.hr.

OPIS

Pomoću Qubino Flush 1D releja možete bežično upravljati garažnim vratima te ogradnim vratima različitog napajanja (110-240 VAC ili 24 VDC). Koristite ga za upravljanje plinskim bojlerom ili kao posrednika koji šalje PV signal vašoj toplinskoj pumpi tako da počinje koristiti energiju fotonaponske energije i grijanje vode na višu temperaturu.

Nema potrebe da sa sobom nosite daljinski upravljač za otvaranje ogradnih vrata. Vaš mobitel i tablet postaju upravljačima. Sve što je potrebno je jedan dodir na mobitelu ili tabletu i ogradna vrata se otvaraju dok vi udobno sjedite u autu. Više nikada nećete biti u nedoumici jeste li zatvorili garažna ili ogradna vrata. Na smartphone-u lil tabletu provjerite da li su zatvoreni, a ako nisu, jednim dodirom ih zatvorite. Gdje god se nalazili.

NAPOMENA: Za upravljanje opcijama koje nudi Qubino Z-Wave Flush 1D relej putem mobitela ili tableta potrebna je Z-wave centralna jedinica. Kao kvalitetno rješenje za Z-wave mrežu preporučujemo Zipato Z-wave hub.

Za kompatibilnost pogledajte više na https://qubino.com/manuals/Compatibility_with_gateways/Compatibility_manual_Flush_1D_Relay_02092019.pdf

Tehničke karakteristike:
Napajanje 110 - 240 VAC ±10% 50/60Hz, (24-30 VDC)
Potrošnja 0,4 W
Radna temperatura -10 ~ +40 °C
Z-Wave doseg mreže Do 30 m u interijeru
Dimenzije (ŠxVxD) / (sa pakiranjem) 41.8 x 36.8 x 15.4 mm / (74 x 43 x 86 mm)
Težina (sa pakiranjem) 28g (54g)
Instalacija u kutije iza prekidača ? ? 60 mm ili 2M, dubin ? 60 mm
Praktična primjena i značajke:
Zatvorite garažna vrata te ogradna vrata jednim dodirom na tabletu ili smartphone-u
Provjerite na tabletu ili smartphone-u da li ste ostavili otvorena garažna ili ogradna vrata. Qubino Z-Wave Flush 1D relej brine o vašoj sigurnosti u kući.
Daljinski otvorite vrata svog doma dok ste na putu prema kući.