Microteam d.o.o. - Kurilovečka 1 - Velika Gorica - tel 01 6219 280 - fax 01 6219 282 - email info@microteam.hr
Predmeti u košarici: 0   Sub- Ukupno : Kn0.00

Novo u MicroTeamu - Microsoft Windows 11

15.listopad.2021

Organizirajte svoju radnu površinu

Windows 11 nudi jednostavne alate pomoću kojih možete jednostavno optimizirati prostor na zaslonu i povećati svoju produktivnost. Kombinirajte ga s pretplatom na Microsoft 365* i ništa vas neće omesti u ispunjavanju zadataka.

 

Novi način povezivanja

Uz čavrljanje na servisu Microsoft Teams možete se javiti bilo komu (besplatno) na koji god način želite (pozivom, čavrljanjem, SMS porukom, videopozivom) izravno sa svoje radne površine. Pozivi i čavrljanje ugrađeni su u programsku traku i neprimjetno integrirani u Outlook i kalendar, olakšavajući povezivanje pomoću nekoliko klikova.

  

Ponovno fokusiranje tijeka rada

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplikacije koje su vam potrebne, besprijekorno funkcioniraju uz nove alate za obavljanje više zadataka istovremeno, kao što su rasporedi prikaza na dijelu zaslona, radne površine i novo, intuivnije okruženje za ponovno sidrenje.  

Najnovije od performansi za igre na računalu

Igrajte najnovije igre s grafikom koja izgleda tako stvarno. Igrajte s drugim igračima na konzoli. Igrajte perifernim uređajima koje volite. Ako želite igre na svoj način, Windows 11 to će vam omogućiti. Čeka vas savršeno okruženje. Windows 11 nudi razne kombinacije hardvera i softvera, a ima i sve to vam treba za brzo učitavanje, atraktivno okruženje i vizuale koji ostavljaju bez daha.

Komentari

Ostavi komentar
Molimo unesite kod prikazan u kutiji ispod
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Učitaj novi kod