Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Nova Galaxy A serija - predstavljamo A51 i A71

20.veljača.2020
Uživajte u punom pogledu uz Infinity-O zaslon
Infinity-O zaslon A51 uređaja optimizira vizualnu simetriju. Sada možete gejmati, gledati, surfati i multitaskati bez prekida na zaslonu širokog formata dijagonale 6,5" i FHD+ razlučivosti - a sve to omogućuje Vam Super AMOLED tehnologija. Uživajte u iskustvu upotrebe pametnog telefona koji okvir zaslona svodi na najmanju moguću mjeru i daje najviše zaslonskog prostora po svakom inču.

Dizajniran da pruži najviše razine stila i udobnosti
Ritmički uzorak izgleda i dizajna A51 uređaja dolazi u nekoliko sjajnih i elegantnih pastelnih nijansi boja uključujući Prism Crush crnu, bijelu, plavu i ružičastu. Premium sjajna završna obrada njegovu elegantno tanku kućištu dodaje dašak stila u savršenom spoju stila i udobnog ležanja u ruci.

Četverostruka kamera pruža Vam bolju perspektivu snimanja fotografija
Snimajte fotografije izvanredno visoke razlučivosti uz 48-megapikselnu glavnu kameru za oštre i jasne fotografije snimljene u dnevnim i noćnim uvjetima. Ultraširoka kamera od 123° i 12MP obuhvaća više svega što vidite. Odaberite unaprijeđenu 5-megapikselnu Macro kameru za visoko sofisticirane snimke izbliza, dok se o tome da se objekt snimanja uvijek ističe brinu algoritmi za višestruke efekte fokusiranja uživo u 5-megapikselnoj kameri dubine.

Macro kamera koja hvata sve detalje izbliza
5MP Macro kamera (40mm) ugrađena u modul četverostruke kamere snima jasne i kvalitetne fotografije, pomažući Vam da iz snimki izbliza izvučete i one najsitnije detalje. Primijenite i prilagodite prirodno pozadinsko zamućenje (Bokeh) kako biste izolirali i povećali vizualni dojam objekta snimanja.

Snimanje je glatko i mirno, baš poput profesionalaca
Galaxy A51 snima poput profesionalne akcijske kamere s pomoću ultraširokog objektiva kamere i prediktivnog softvera. Supermirni način snimanja donosi Vam glatko snimanje videozapisa uživo čak i onda kada Vam se putovanje pretvori u avanturu.

Dubinska kamera Vaš objekt snimanja stavlja u središte pozornosti
Dubinska kamera od 5 MP pruža Vam mogućnost postavljanja dubine vidnog polja prije i poslije snimanja savršene fotografije. Napredna dubinska kamera od 5 MP poništava neželjeni pozadinski šum na Vašim fotografijama, čineći ih tako više nalik onima profesionalnima.

Jednostavno snimanje selfija koji će privući svačiju pozornost
Želite da Vaši selfiji dobro ispadnu. 32 MP prednja kamera Galaxy A51 uređaja pomaže Vam snimiti jasne fotografije u visokoj razlučivosti, za zapanjujući izgled na fotografijama snimljenima tijekom dana. A funkcija izoštravanja selfija koja zamućuje pozadinu pretvara Vas u zvijezdu.

Snaga uz koju nastavljate dalje
Kada ste u izlasku, treba Vam telefon čija baterija traje. Baterija (uobičajenoga)* kapaciteta 4000 mAh pruža Vam dovoljno snage da nastavite sa prijenosom, dijeljenjem i igranjem. A kada snage ponestane, uređaj priključite na punjač i dopunite ga uz tehnologiju 15-vatnog brzog punjenja.

Osigurajte si više prostora za igru
Galaxy A51 ima brzi procesor i veliku količinu prostora za pohranu kako biste se mogli usredotočiti na sadašnji trenutak. Napredni osmojezgreni procesor te čak do 4 GB RAM memorije jamče Vam besprijekorne i učinkovite performanse. Preuzmite više i brišite manje s čak do 128 GB internog prostora za pohranu. I još više s microSD karticom od 512 GB.

Game Booster daje Vam prednost
Maksimalno iskoristite performanse s pomoću funkcije Game Booster. Smanjite ometanja i poboljšajte igru s namjenskim sučeljem i pristupačnim izbornikom. Funkcija izoštravanja sličica (Frame Booster) omogućuje grafiku s glatkim pokretima kao u stvarnosti. Igrajte na najvišoj razini s pomoću funkcije Game Booster koja pamti Vaše načine upotrebe i u skladu s tim optimizira bateriju, temperaturu i memoriju.

Stvoren za usredotočenost
One UI sučelje omogućuje Vam da se usredotočite na stvari koje su Vam doista bitne. Hardver i softver rade zajedno, a sadržaj i svojstva nalaze se nadohvat ruke kako biste im mogli brže pristupiti. Služite se noćnim načinom rada za lakše snalaženje u mraku, a jasan i intuitivan prikaz znatno olakšava upotrebu mobilnog telefona.