Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Gran Turismo Sport u prodaji!

25.listopad.2017


Vežite pojas jer krećemo...

...u najbolju automobilsku simulaciju u povijesti GT serijala, savršeno balansiranu između realizma i lakoće vožnje. Kako bi osigurali, paralelno s razvojem fizike vožnje, Gran Turismo je provodio tehničku podršku za 24-satne utrke u Nürburgringu i Le Mansu (LMP 1 klasa).

 

Tehnološki superioran u odnosu na konkurenciju, Gran Turismo Sport je kompatibilan s najvišim standardima današnjice, uključujući 4K, 60fps, HDR i Wide Color.

Zahvaljujući tehnologiji razvijenoj u suradnji sa Sony korporacijom, kvaliteta slike koju donosi GT Sport dolazi uz nikad veći nivo realizma, čak i ako je gledana na konvencionalnom televizoru.

Kako bi što bolje dočarali zvučnu kulisu pri vožnji u GT Sportu, autentična vozila snimana su u optimalnim uvjetima.

Nikad opsežniji sadržaj.

Physics Arcade & Open Lobby

Uživaj u vremenskim utrkama i nikad bržim A.I. protivnicima ili pozovi prijatelje na međusobno utrkivanje na stazama GT Sporta.

Sport Mode

Budućnost online utrkivanja. Napredan matchmaking sustav suprotstavlja igrače jednakih vještina za maksimalnu neizvjesnost.

Kampanja

Prođi kroz 4 različita moda s različitim ciljevima, uključujući školu vožnje i različite izazove i misije za one naprednije.

Fotografija i dizajn

Uslikaj svog ljubimca u stvarnom okruženju u revolucionarnom "Scapes" modu ili iskoristi editor i dizajniraj svoj auto iz snova.

I ono najbitnije.

 

Od tvorničkih primjeraka, trkaćih automobila do konceptualnih vozila, više od 150 automobila je dostupno u GT Sportu. 3D modeli napravljeni za igru su na apsolutno najvišem nivou. Od krivulja karoserije, rubova, razmaka između panela do prednjih i signalnih svjetala, svaki detalj auta precizno je rekreiran.

 

Video trailer: https://www.youtube.com/watch?v=moDdHXpxWrw&feature=youtu.be