Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Asus RUF FX506LU - za istinske gamere

21.svibanj.2021

NADŽIVITE KONKURENCIJU

Opremljen za ozbiljno igranje i izdržljivost u stvarnom svijetu, TUF Gaming je potpuno opremljen prijenosnik za igranje, koji će vas odnijeti do pobjede. Pogonjen najnovijim procesorom Intel Core i7 i GeForce GTX™ 1660Ti grafičkom karticom, TUF Gaming pruža izuzetno glatko iskustvo igranja najbržih akcijskih igara, te potpuno zadovoljava prohtjeve brzog ekrana IPS klase, s frekvencijom osvježavanja od 144 Hz. Iako se hvali manjim gabaritima i višim stupnjem prenosivosti od svojih prethodnika, ovaj prijenosnik za igranje također nudi veću bateriju, kapaciteta 90 Wh, koja mu daje superiornu autonomiju. Učinkoviti sustav hlađenja, pojačan sa sposobnošću samostalnog čišćenja, spojen je s TUF-ovom prepoznatljivom izdržljivošću, koja zadovoljava vojne standarde. Sve to ovog provjerenog cestovnog ratnika čini pouzdanim suputnikom za igranje u pokretu.


 

SIROVA SNAGAZA SVAKI ZADATAK

Dovoljno snažan da se može nositi s baš svakom situacijom, TUF Gaming isporučuje pouzdane performanse za igranje, streamanje i sve između. Okretni 8-jezgreni procesor Intel Core i7 u stanju je aktivirati do 16 threadova, kako bi s lakoćom izašao na kraj s istovremenim radom u većem broju aplikacija. Uparen s GeForce GTX™ 1660Ti diskretnom grafičkom karticom, sposoban je isporučiti visok i stabilan broj sličica u sekundi u širokom spektru popularnih igara. Ubrzajte vremena učitavanja svoje kolekcije igara pomoću 512GB NVMe PCIe® SSD-a, kojemu je moguće pridružiti sekundarni SSD.


 

ŽIVI DUGO I PUTUJ DALEKO

Iako se može pohvaliti manjim i tanjim kućištem od svojih prethodnika, u utrobi sadrži veću bateriju, koja mu osigurava dulju autonomiju. Njegov energetski efikasni procesor Intel i baterija s pozamašnim kapacitetom od 90 Wh isporučuju do 12,3 sati reprodukcije videa. Lakši i baterijski izdržljiviji, ovaj prijenosnik će raditi i putovati jednako slobodno poput vas.

* Trajanje baterije može varirati u ovisnosti o konfiguraciji sustava.


 

 

ČVRSTOĆA PREMA VOJNIM STANDARDIMA

Kako bi zavrijedili ime TUF Gaming, ovi prijenosnici moraju uspješno preživjeti rigorozan niz MIL-STD-810H testova. Testirani uređaji izloženi su padovima, vibracijama, vlazi i ekstremnim temperaturama, s ciljem osiguranja njihove pouzdanosti. A15 je više nego sposoban podnijeti slučajne udarce i trešnje, kojima će biti izložen prilikom svakodnevnog korištenja. Radi se o uređaju u kojeg se možete pouzdati u najtežim uvjetima.


Svoj primjerak možete naručiti ovdje.