Microteam d.o.o. - Kurilovečka 1 - Velika Gorica - tel 01 6219 280 - fax 01 6219 282 - email info@microteam.hr
Predmeti u košarici: 0   Sub- Ukupno : Kn0.00

Samsung Galaxy Buds - sljedeća generacija

5.veljača.2020
Nova generacija Samsung Galaxy bežičnih Bluetooth slušalica stigla je u Microteam. Besprijekorni dizaj i vrhunska kvaliteta pružiti će vam sate i sate vrhunske glazbe i ugodnog razgovora.

Brzo uparivanje iz kutije

Samo otvorite kutiju i uparite. Galaxy Buds slušalice rade čim ih izvadite iz kutije, povezujući se s Vašim Galaxy uređajem u trenu putem Bluetootha, kako bi Vas omiljeni ritam pratio gdje god krenuli.

Puniji zvuk koji Vas pokreće

Stručnjaci za zvuk iz tvrtke AKG podesili su Galaxy Buds slušalice kako bi pružile nevjerojatno bogat, visoko razlučiv zvuk uživo koji Vas prenosi u prvi red koncertne dvorane, čak i kada niste tamo.

Džepni, tanki i prijenosni dizajn

Stavite ih u džep i krenite. Galaxy Buds slušalice odlikuju se novim poboljšanim dizajnom koji ih čini toliko kompaktnima da normalno stanu među Vaše ostale stvari. Također su dostupne u standardnim bojama koje se savršeno stapaju s Vašom dnevnom kombinacijom.

Nek se Vaš glas jasno čuje

Naša najnovija prilagodljiva tehnologija dvostrukog mikrofona ostavlja pozadinsku buku u prošlosti. Galaxy Buds slušalice prepoznaju Vaše okruženje i vrše prebacivanje između unutarnjih i vanjskih mikrofona kako bi uklonile nepotrebne zvukove iz Vaših razgovora.

U skladu s Vašim okruženjem

Budite u toku sa svijetom oko Vas. Galaxy Buds slušalice omogućavaju Vam da se brzo usredotočite na svoje okruženje bez da ih morate skinuti, stoga nikada nećete propustiti ono što dolazi i prolazi.

Prilagođene da prate i drže korak s Vama

Galaxy Buds slušalice odlikuju se inovativnim ergonomskim dizajnom i nevjerojatno naprednim, laganim materijalima kako bi udobno pristajale cijeli dan, svaki dan. Ovaj revolucionarni tanki dizajn održava ih udobno smještenima u Vašim ušima tijekom svih vrsta aktivnosti.

Napunite i ostanite udubljeni

Visokoučinkovita mikro baterija Buds slušalica omogućava Vam da ostanete udubljeni u svoje omiljene melodije do 6 sati uz jedno punjenje. I kada završite, Galaxy Buds slušalice povezuju se bežičnom vezom između uređaja na Galaxy uređaje kompatibilne za dijeljenje napajanja. Dakle, Buds slušalice uvijek su spremne za pokret.

Besprijekorno povezivanje za nastavak zabave

Pružite si slobodu gledanja i slušanja na zaslonu po Vašoj želji. Galaxy Buds slušalice omogućavaju Vam besprijekorno povezivanje i prebacivanje između Galaxy uređaja kako ne biste propustili svu akciju.


Komentari

Ostavi komentar
Molimo unesite kod prikazan u kutiji ispod
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Učitaj novi kod